Ã…rsbeste og ny pers for Vilde-Sofie Torvund

God treningsinnsatsen har ført Vilde helt opp i Norgestoppen på mellomsdistanse i J15-klassen.

Under Askokarusellen 9. juni presterte hun meget gode 4,50,56 på 1500m. Dette førte henne helt til topps i Norge, i hvert fall i noen timer.

Hard konkurranse, fra blant annet Ingrid Ingebrigtsen Sandnes IL (bilde), motiverer nok den uredde 15-åringen.

2021-06-11
Jarle

Fri-atleten startet sesongen med 800m under Askokarusellen 20. mai hvor hun perset med 4 sekunder (2,25,80). De gode pretasjonene fortsatte uken etter med 1.plass både på 800m og 1500m i Framolekene. På 800m løp hun alene i front til tiden 2.20.10 og ny pers med over 5 sekunder. Dagen etter var det 1500m som sto på programmet, og til tross for en hard konkurranse dagen før, løp hun inn til 4,54,40 og ny pers med nesten 8 sekunder.

Det var en heltent Vilde som, sammen med søstre og treningspartnere Synne-Helen og Signe-Marie, stilte til start på 1500m i Askokarusellen 9. juni. Litt overtenning i starten førte muligens til en litt for tøff åpning, men et ellers meget godt gjennomført løp og (som nevnt) ny pers 4,50,56.