Nyheter
Onsdag 13.feb. går det 5.løpet i Frikarusellen av stabelen på Espeland med start kl. 19:00. Det er meldt om bar asfalt i traseen. Lenke til nettpåmelding: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Frikarusellen-Lop-5-2018-19/g295.13406?Event=IL_Fri
Tomine, Lars Magnus og Thord deltok i helgen i Norges største innendørsstevne.
Mange gode resultater og ny norsk innedørsrekord i tresteg for J13.
Les mer fra Bygdanytt: https://www.bygdanytt.no/sport/i/WLpA92/Tomine-herjet-med-norgeseliten
Det blei heile 62 startar i seriestevnet i hopp utan tilløp på Garnes 28.jan. Normalt er det svært få frå andre klubbar som tar turen til Arna for å konkurrere i stille lengde og stille høgde, men denne gangen kom ein stor tropp frå IL Bjarg.
Onsdag 20. feb 2019 kl 19.00
Lokalene til blomsterbutikken Arnablomsten AS.
Indre-Arna vegen 175 (Nordea bank sine tidligere lokaler i Berstadhuset).
Velkommen!
Hilsen
Styret
Vi kan notere seks strake for Fri i kretsserien for menn veteran, og en ny 4.plass i landsserien i 2018. Men avstanden frem til de tre som er foran oss er kraftig redusert, så i år har vi sjansen!
Vårt 1.lag for kvinner veteran kan vise til en formidabel poengøkning i 2018, og det syvende strake kretsseriemesterskapet ble vunnet med rekordstor margin. I landsserien ble det en ny 5.plass.
Det 4.løpet i Frikarusellen går av stabelen onsdag 23.jan. med start på Espeland kl. 19:00.
Lenke til påmeldingsside: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Frikarusellen-Lop4-2018-19/g295.12417?Event=IL_Fri
Føremelding:
Tidsskjema :
18:30 Lengde u.t. og høgde u.t. 14 år og yngre
ca. 19:30 Lengde u.t. og høgde u.t. 15 år og eldre
Vi deler opp i to grupper, der den eine begynner med lengde og den andre med høgde.
Påmelding ved start.
NB: dette er eit upremiert stevne
Årskontingent 2019
Det er nå åpnet for betaling av årskontingent for 2019
Betaling gjøres ved innlogging oppe i venstre hjørne (meny / tre paralle streker).
Velkommen til veteranfest
Sted: Arna idrettspark
Dato: 9.1.19
Tid: 18:00
Påmelding til torstn@online.no
Frist for påmelding: 6.1.19
Oppgi hva du ønsker å drikke og evenetuelle allergier